Telederma
Elérhetőségek Telederma
Szolgáltatások
Egészségpénztárak
Árlista
Akciók
Tlederma
Telederma
Akciók Telederma
Telederma

Kedves Pácienseim!

 

2018. december 19-től 2019. január 1-ig szabadság miatt a rendelés szünetelni fog. A szabadság előtti utolsó napon (december 18.-án )Eszergomban, a szabadság utáni első napon (január 2.-án) Budapesten rendelünk. 

Bejelentkezéseiket januári rendelési napokra ez időszak alatt is munkanapokon telefonon fogadjuk.

 

2018. július 1-től árváltozás az esztergomi rendelőben!

A vizitdíj 10 000 Ft-ra, a kontroll vizsgálat díja 8000 Ft-ra emelkedik.

A budapesti rendelőben csak a kontroll vizsgálatok díja emelkedik 12 000 Ft-ra.

(kontroll vizsgálaton 3 hónapon belüli, azonos probémára irányuló vizsgálatot értünk) 

  

Budapesti rendelésünk átköltözött a Corvin sétány 4. szám alatti új exklúzív rendelőbe. 

Megközelítése könnyű, a régi rendelőtől 500 m-re,  a Leonardo da Vinci utcán átsétálva a Lidl áruház mögött a Práter utcából nyílik a bejáratunk. (Práter u 41-43-as lépcsőház melletti földszinti feliratozott ajtó)

Bejelentkezési telefonszámunk változatlan: 30 657 0097

Megújult honlapunkkal rövidesen jelentkezünk.

 

Műszerparkunk    2018-tól a legmodernebb  tűs frakcionált radiofrekvenciás eszközzel bővült.

Fóliás érzéstelenítés után apró tűszúrások mellé még radiofrekvenciás árammal is feszesítjük a kötőszöveti rostokat, serkentjük a kollagén termelést. 

Arc, nyak, dekoltázs feszesítésre szolgál, nyáron is végezhető kezelés. A kezelés a mélyebb bőr rétegeket érinti, így a felszíni bőrpír másnapra elmúlik. Egy kezelés sorozat 3 alkalomból áll, havonta egy kezeléssel.

Tű nélküli változatával pigmenfoltokat kezelhetünk eredményesen.

 

 Nyár előtti ajánlatok a tökéletes alakért:

Injekciós zsírbontás természetes anyagokkal:

Lefogyhatatlan zsírpárnákat tudunk mobilizálni ezzel a módszerrel: tompor, has, térd, toka

Fóliás érzéstelenítő krém felvitele után apró injekciókkal juttatjuk be az anyagot a bőr alatti  zsírszövetbe.

2-4 hetente ismétlés szükséges, 3-4 kezelés után látványos eredményt várhatunk. 

 

Cellulit kezelése combokon, tompor-fenéktájon:

Szintén fóliás érzéstelenítő krém felvitele után hosszú tüskés rollerrel feszesítjük a bőrt, majd cellulit elleni koktélt juttatunk a bőr alá elektroporátorral.

4 hetente érdemes ismételni, itt már 1 hét múlva látható szép eredmény, a tartósság eléréséhez azonban 3-4 kezelés szükséges.

Mindkét kezelés ára a kezelendő terület nagyságától függ, érdemes előtte konzutációra jönni.

 

A zsírbontás utáni laza bőrre legújabb készülékünket használjuk:  vákummal, cavitációs ultrahanggal és radioflekvenviával fokozzuk a nyirokmasszázst, feszesítjük a bőrt. Itt heti rendszerességgel érdemes kezeléssorozatot igénybe venni(5-6 kezelés). Nyáron is végezhető kezelés. 

 

Már 14 éves a TELEDERMA Bőrgyógyászat

 

 

A Születésnap alkalmat ad egy kis visszaemlékezésre, röviden leírjuk hogyan fejlődtünk ez időszak alatt.

2004 májusában kezdődött a bőrgyógyászati rendelés a 1094. Bp. Viola u. 43. fsz. 1. sz. alatti rendelőben, melyben 5 év után   dupla kezelő helyiséggel dolgoztunk.

12 évvel ezelőtt még heti 1 rendelési napunk volt, jelenleg heti 4 alkalommal rendelünk, hogy a több mint 9000 páciensünk ellátását biztosítani tudjuk.

4 évvel ezelőtt a gyermekbőrgyógyászati profil bővítésére  esztergomi rendelésünket indítottuk be, mely azóta a felnőtt bőrgyógyászati,  és elektrosebészeti problémákat is ellátja.

Folyamatosan bővül  műszerparkunk, jelenleg már 3 különböző típusú lézerkészülékkel dolgozunk, 2 elektrokauterizációs-elektrokoagulációs készülékünk van,  és a legújabbak : a tűs radiofrekvenciás készülék, valamint  a cavitációs ultrahang-vákum-radiofrekvenciás alakformáló készülék

 

A kezelések kiegészítésére Vichy, La Roche Posay és Uriage termékeket, dekorkozmetikumokat ajánlunk sok éves tapasztalattal, kedvező áron. 

A  kozmetológia  induláskor is profilunk volt, az évek során egyre komolyabb  esztétikai kezeléseket, bőrsebészeti ellátást és lézerkezeléseket végzünk.

Fél éve átköltöztünk a Corvin sétány 4. Fsz. -i exkluzív esztétikai rendelőnkbe, ahol több kezelő  helység áll rendelkezésre, így  differenciáltan tudunk elvégezni több kezelést,  egyszerre egy időben is.

 

 

 

Újdonságok: 

 

1. Bioszál arckezelés:

felszívódó hajszálvékony szálak (egyenes, csavart, fogazott) megemelik az arcéleket, feszesítik az arcbőrt, csökkentik a toka méretét, a szem alatti karikákat, homlokráncokat.

Azonnali látványos hatás, felületi krémes érzéstelenítésben végezhető évszaktól függetlenül. A kezelés további hónapokon át még fokozatosan fejti ki hatását akár 2 éven keresztül is. Kezelés előtt konzultáció szükséges, a felhasználandó szálak minőségét és mennyiségét ekkor megállapítva árajánlatot készítünk.

 

2. Apró hajszálerek, seprűvénák, éranyajegyek  eltüntetése  a legmodernebb új dióda lézerrel.

 

3. Drakula terápia

igazi "bio" kezelés: saját vér vérlemezkében gazdag frakcióját adjuk be mezoterápiás módszerrel a bőrbe, ezáltal erősítjük a kollagén szintézist, a sejmegújulást. A bőr fiatalításához 3 kezelést érdemes végeztetni. Nyáron is felvehető kezelés.

 

 

Esztétikai beavatkozások természetes alapanyagokkal!

Tű nélküli mezoterápia!
Ránctalanítás, hidratálás akár ebédidőben is.
Kristálytiszta, adalékanyag mentes hatóanyagok, hialuronsav, antioxidánsok, vitaminok bejuttatása fájdalom nélkül.

Nyáron is végezhető kezelés.

 

Digitális Dermatoszkópia

Alkalmas módszer anyajegyek, bőrkinövések,  bőrdaganatok felismerésére.

A nyári napterhelés után többen szeretnék tudni, meglévő anyajegyeik békések, vagy rizikósak -e. Anyajegyek vizsgálata digitálisan, nagy felbontású képi rögzítéssel, fényvédelmi tanácsadással kiegészítve. Eltávolítás többféle módszerrel, szükség esetén plasztikai sebészeti háttérrel.

Arcfeszesítés, hegek kezelése

Medi Roller Kezelés!

Az apró tűs hengerelést krémes érzéstelenítésben végezve nem kell felfüggesztenie a mindennapi munkáját, és látványosan feszesebb lesz arcbőre, dekoltázsa! A készülék különösen alkalmas a pattanásos tünetek után fennmaradó apró hegek eltüntetésére, a felső ajak feletti apró ráncok kisímítására. Kombinálva hialuronsavval, vitaminokkal, kérés szerint Botox-szerű izomlazító anyaggal az arcbőr teltebbé válik, fiatalos, feszes lesz. A tűk méretének fokozatos növelésével az eredmény is látványosabb.

Kúraszerű kezeléssorozat előtt ingyenes konzultációs lehetőség.

A nyáron is minden szövődmény nélkül végezhető kezelés, másfél órát vesz igénybe. 

 

 

Telederma
Telederma